نمایندگی ایسوس سرویس ، تخصصی ترین مرجع ارائه دهنده خدمات ایسوس در ایران است و در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان و رفع نیازهای همکاران گرامی، واحد تعمیرات تخصصی محصولات ایسوس را با تیمی از باتجربه ترین متخصصین تعمیرات محصولات ایسوس راه اندازی نموده است. این واحد با بهره گیری از تجربه ۲۰ ساله در امر تعمیرات سخت افزار و استفاده از بروزترین تجهیزات الکترونیکی، کلیه تعمیرات سخت افزاری محصولات ایسوس را با قطعات اورجینال و مناسب ترین قیمت به مشتریان و همکاران محترم ارائه می دهد.
تعمیر کارت گرافیک ایسوس
اگر بخواهیم از تعمیر دیگر محصولات ایسوس سخن بگویم، تعمیر کارت گرافیک ایسوس، یکی از این موراد می باشد. کارت گرافیک که به آن GPU نیز می گویند وظیفه رندینگ یا نمایش تصاویر در سیستم را برعهده دارد. کارت گرافیک ایسوس خود از اجزای دیگری ساخته شده که شامل برد با مدار چاپی، حافظه و یک پردازنده اختصاصی است که همان GPU می باشد. کارت گرافیک کمک شایانی به سرعت پردازش در کامپیوتر می کند و هرچقدر از قدرت و ظرفیت بالاتری برخودار باشد هم تصاویر باکیفیت تری را ارائه می کند و هم اجرای کارهای گرافیکی سنگین با سیستم را امکان پذیر میکند.
خرابی و مشکل در کارت گرافیک تأثیر به سزایی در کیفیت تصویر صفحه نمایش و سرعت پردازش کارهای گرافیکی دارد. تصویر نداشتن، وجود خطوط راه راه روی صفحه نمایش، شنیده شدن صدای بوق از کیس و اجرا نشدن برنامه های گرافیکی و بازی های کامپیوتری، نشانه هایی برای خرابی کارت گرافیک ایسوس است. در این شرایط باید برای تعمیر کارت گرافیک به نمایندگی تعمیرات ایسوس مراجعه کرد. تعمیر کارت گرافیک ایسوس در برخی از مواقع امکان پذیر است و کارشناسان پس از بررسی این قطعه و مشکلات موجود در آن، با استفاده از تجهیزات مناسب، آن را تعمیر می کنند. البته در برخی از مواقع نیز امکان تعمیر کارت گرافیک وجود ندارد.
تعمیر مادربرد ایسوس
همانطور که می دانید مادربرد از قطعات اصلی و حیاتی سیستم است که بدون آن امکان استفاده از دستگاه دیگر میسر نخواهد بود. مادربرد یک تخته مدار الکتریکی است و علاوه بر اینکه خود از قطعات مختلف تشکیل شده، بسیاری از قطعات کامپیوتر مانند CPU، RAM و هارد دیسک نیز بر روی آن قرار می گیرند. همه این قطعات با استفاده از مسیرهای الکترونیکی مادربرد، به یکدیگر وصل میشوند. از اجزای مهم مادربرد می توان به باس، چیپست، سوکت پردازنده و بایوس اشاره کرد.
بروز مشکل در هریک از این قطعات باعث اختلال در کار مادربرد میشود و در بسیاری از مواقع سیستم را از کار میاندازد. از تعمیر دیگر محصولات ایسوس که در این مرکز انجام می شود، می توان به تعمیر مادربرد اشاره کرد. برای تعمیر این قطعه از تجهیزات و قطعات ویژه ای استفاده می شود. حساسیت در تعمیر مادربرد ایسوس بسیار بالا می باشد چراکه هرگونه اشتباه و کم دقتی می تواند به قطعات سالم آن آسیب وارد کند. در واحد تعمیرات ایسوس، متخصصان باتجربه ای حضور دارند که تعمیر مادربرد را در نهایت دقت و ظرافت انجام می دهند.
تعمیر هارد اکسترنال ایسوس
یکی از شرکت های فعال در زمینه ساخت هاردهای اکسترنال ایسوس است. هارد اکسترنال، همانگونه که میدانید یک دستگاه ذخیره سازی خارجی و قابل حمل است. همانند هاردهای اینترنال، این نوع حافظه نیر قابلیت ذخیره سازی و حذف اطلاعات را داشته و می تواند حجم زیادی از فایل ها را در خود نگهداری کند.
هارد اکسترنال ممکن است با مشکلاتی همچون بدسکتور شدن، شناسایی نشدن، ویروسی شدن، خرابی فریمور، کند شدن هارد، خرابی هد و ایراد در برد مواجه شود. در این شرایط می توان با مراجعه به مرکز تعمیرات هارد ایسوس، برای رفع مشکلات مربوطه اقدام کرد. هارد اکسترنال ایسوس در بسیاری از مواقع امکان تعمیر دارد و با استفاده از تجهیزات سخت افزاری پیشرفته، مشکلات آن برطرف می گردد. تعمیر هارد در کلین روم های اختصاصی انجام می شود و در برخی از مواقع امکان جراجی و بازکردن قطعات هارد جهت رفع مشکل آن وجود دارد.
کارت صدا از دیگر محصولات ایسوس
کارت صدا یکی از عناصر سخت افزاری رایانهاست که باعث پخش و ضبط صدا میگردد. قبل از گسترش کارتهای صدا، صدا در رایانه توسط بلند گوهای داخلی ایجاد میشد. این بلند گوها توان خود را از برد اصلی می گرفتند. استفاده از کارت صدا از اواخر سال ۱۹۸۰ شروع شد.کارت صوتی همانند کارت گرافیکی بر روی برد اصلی نصب میشود و در پشت آن چند فیش برای میکروفن و بلند گو قرار دارد. وظیفه کارت صدا آماده سازی سیگنالها جهت پخش و دریافت سیگنالهای ورودی از میکروفن و آماده کردن آنها برای ذخیره در رایانهاست.
کارت صدا، کارت صوتی نیز نامیده میشود و در بسیاری موارد میتواند اصواتی با کیفیت بسیار عالی تولید کند. صوت، یک سیگنال آنالوگ است که به صورت موج پیوسته انتشار مییابد. رایانه همواره در حال پردازش سیگنالهای آنالوگ است، زیرا این سیگنالها دائما در حال تغییرند. در واقع لازم است که سیگنالهای آنالوگ به بیتهای رقمی (دیجیتال) تبدیل شوند. صوت، یک سیگنال آنالوگ است که به صورت موج پیوسته انتشار مییابد. رایانه همواره در حال پردازش سیگنالهای آنالوگ است، زیرا این سیگنالها دائما در حال تغییرند. در واقع لازم است که سیگنال های آنالوگ به بیتهای رقمی (دیجیتال) تبدیل شوند. سیگنال های دیجیتالی تولید شده مجددا باید به سیگنال های آنالوگ تبدیل شوند تا بتوانند به وسیله بلند گو پخش شوند.
- Essence Series
- Republic of Gamer Series
- Gaming and Entertainment Series
- Essence Hi-Fi Audio
- Essence Series
- Mobile and Laptop Series
- Storage & Optical Drives
- External Bluray Drive
- External Slim DVD Drive
- Internal Blu-ray Drive
- Internal DVD Drive
- SSD
- Storage