جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس چیست؟ چگونه مشکل هنگ کردن لپ تاپ ایسوس را حل کنیم؟

به نظر شما آزاردهنده‌ترین مشکلی که می‌تواند هنگام کار با لپ تاپ به وجود بیاید چیست؟ اگر پاسخ شما مشکل هنگ کردن لپ تاپ است، پاسخ درستی داده‌اید! درواقع اکثر کاربران لپ تاپ مشکل هنگ کردن و کند شدن سرعت لپ تاپ را با گوشت و استخوان خود احساس کرده‌اند به همین دلیل هم خیلی خوب درک می‌کنند که بدترین اتفاقی که می‌تواند هنگام کار کردن با لپ تاپ بیافتد، هنگ کردن آن است. اما چه چیزی باعث می‌شود که لپ تاپ هنگ کند؟ در ادامه با بررسی علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس به این پرسش پاسخ خواهیم داد.

هنگ کردن لپ تاپ ایسوس

بررسی علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس

ویروسی شدن لپ تاپ ایسوس؛ عدم بروزرسانی درایورهای ویندوز

امان از دست ویروس‌ها! ویروس‌ها نه تنها می‌توانند موجب کند شدن سیستم شما شوند بلکه می‌توانند موجب خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ هم بشوند. پس ویروس‌ها را دست کم نگیرید و سعی کنید بر روی سیستم خود یک آنتی ویروس اورجینال داشته باشد تا هر وقت که یک فلش یا دستگاه دیگری را به لپ تاپ خود متصل می‌کنید آن را ویروس‌کشی کنید. از همه مهم‌تر از سایت‌های نامعتبر نرم‌افزار یا موسیقی و ویدئو دانلود نکنید چراکه ممکن است هر یک از این فایل‌ها ویروسی باشند و سیستم شما را آلوده کنند.

بنابراین تا این جای کار متوجه شدید که ویروس‌ها علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس هستند. البته ویروسی شدن سیستم تنها علت هنگ کردن لپ تاپ asus نیست چراکه عدم بروزرسانی درایورهای ویندوز نیز موجب بروز چنین مشکلی می‌شود. با این وجود بهتر است به عنوان اولین راهکار برای خلاص شدن از شر مشکل هنگ کردن لپ تاپ، با یک آنتی‌ ویروس اورجینال آن را اسکن و ویروس‌کشی کنید و درایورهای ویندوز سیستم خود را نیز بروزرسانی کنید.

نصب دو آنتی ویروس بر روی لپ تاپ ایسوس؛ نصب بازی‌های سنگین بر روی لپ تاپ ایسوس

شاید به نظر شما خنده‌دار بیاید اما بعضی از کاربران فکر می‌کنند که با نصب دو آنتی ویروس بر روی لپ تاپ خود سیستم قوی‌تری در برابر ویروس‌ها خواهند داشت درصورتی که نصب دو آنتی ویروس بر روی لپ تاپ موجب بروز اختلالات نرم‌افزاری و درنهایت هنگ کردن این سیستم می‌شود.

بنابراین اگر از دو آنتی ویروس بر روی سیستم خود استفاده می‌کنید وقتش رسیده است که یکی از آن‌ها را حذف کنید یا اینکه هر دوی آن‌ها را حذف کرده و یک آنتی ویروس اورجینال بر روی لپ تاپ خود نصب کنید.

از طرفی نصب بازی‌های فوق سنگین نیز دیگر علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس است. بهتر است قبل از دانلود و نصب یک بازی ابتدا سیستم و سخت‌افزار پیش‌ نیاز آن بازی را از فایل راهنمای نصب بازی مطالعه کنید تا اگر آن بازی با سیستم شما سازگار بود آن را بر روی لپ تاپ خود نصب کنید.

نبودن فضای کافی بر روی هارد؛ خرابی هارد لپ تاپ ایسوس

گاهی اوقات هم پر شدن حافظه هارد دیسک لپ تاپ بدون اینکه توجهی به آن بکنید موجب هنگ کردن سیستم شما می‌شود که در این صورت بهتر است حافظه لپ تاپ خود را خالی کنید. اما گاهی اوقات هم حافظه هارد دیسک لپ تاپ شما پر نیست اما سیستم شما باز هم هنگ می‌کند. در این حالت امکان دارد که پراکندگی داده‌ها بر روی هارد اصلی‌ترین علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس باشد. منظور از پراکندگی داده‌ها بر روی هارد این است که هر بار که شما داده‌ای را بر روی لپ تاپ خود ذخیره می‌کنید ویندوز آن را در هر یک از سکتورها یا همان بخش‌های هارد که خالی باشد ذخیره می‌کند و اگر بخشی از فایل در یک سکتور هارد جا نشود آن را در سکتور بعدی ذخیره می‌کند.

به همین دلیل داده‌ها بر روی سطح هارد پراکنده شده و دسترسی سیستم عامل به آن‌ها سخت و زمان‌بر می‌شود از این‌رو لپ تاپ هنگ می‌کند. برای از بین بردن پراکندگی داده‌ها بر روی هارد دیسک بهتر است از ابزار Disk Defragment ویندوز استفاده کنید. متاسفانه خرابی هارد هم می‌تواند موجب هنگ کردن و کند شدن سرعت لپ تاپ شود. درواقع ضربه قاتل جان هارد لپ تاپ است.

درصورتی که به لپ تاپ ضربه وارد شود هارد آن آسیب می‌بیند و مانند قبل نمی‌تواند به سرعت به داده‌ها دسترسی پیدا کند و همین مسئله موجب هنگ کردن لپ تاپ می‌شود. بنابراین اگر لپ تاپ شما بعد از اینکه ضربه‌ دیده با مشکل هنگ کردن دست و پنجه نرم می‌کند بهتر است آن را به نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ایسوس بسپارید تا تعمیرکاران این مرکز به صورت تخصصی به عیب‌یابی و تعمیر این دستگاه بپردازند.

نبودن فضای کافی بر روی هارد

خرابی رم لپ تاپ ایسوس؛ خرابی مادربرد لپ تاپ ایسوس

خرابی رم و مادربرد لپ تاپ ایسوس نیز از دلایل سخت‌افزاری هنگ کردن این دستگاه هستند. اما از کجا باید بفهمیم که مشکل لپ تاپ از رم یا مادربرد آن است؟ درواقع اگر مشکل از رم یا مادربرد لپ تاپ ایسوس باشد شما با صفحه آبی رنگ در سیستم خود مواجه خواهید شد. البته اگر صفحه آبی رنگ به صورت مکرر نمایش داده ‌شود به این معنی است که علت هنگ کردن لپ تاپ ایسوس یا خرابی رم آن است یا خرابی مادربرد آن.

در این حالت تعمیرکاران یک رم جدید را جایگزین رم قبلی لپ تاپ کرده و مجدداً این دستگاه را تست می‌کنند. درصورتی که بعد از تعویض رم باز هم صفحه آبی رنگ نمایش داده شود به این معنی است که مادربرد یا همان برد اصلی لپ تاپ به مشکل برخورده است و نیاز به تعمیرات تخصصی دارد. فراموش نکنید که وارد شدن ضربه و فشار و همچنین نوسان برق از مهم‌ترین دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ هستند.

اگر نتوانستید مشکل هنگ کردن لپ تاپ ایسوس را حل کنید…

اگر تمامی راهکارهایی که در این مطلب برای حل مشکل هنگ کردن لپ تاپ ایسوس به آن‌ها اشاره شد را انجام دادید اما باز هم نتوانستید مشکل هنگ کردن این دستگاه را برطرف کنید به صورت حضوری به یکی از شعبه‌های نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ایسوس در کلان‌شهرهای تهران و کرج مراجعه کنید.

یا اینکه لپ تاپ خود را به شعبه مرکزی نمایندگی لپ تاپ ایسوس در تهران ارسال کنید تا مورد عیب‌یابی و تعمیر قرار بگیرد. یا اینکه با نمایندگی رسمی ایسوس تماس بگیرید تا کارشناس این مرکز به درب منزل شما اعزام شده، لپ تاپ معیوب شده را از شما تحویل گرفته و به مرکز تعمیرات لپ تاپ ایسوس منتقل کند و پس از تعمیر لپ تاپ این دستگاه را در درب منزل به شما تحویل دهد.

3.3/5(3 امتیاز)