مطمئنا بارها نام بایوس کامپیوتر را شنیده اید؛ اما آیا می دانید بایوس چه نقشی در سیستم دارد؟ خیلی از کاربران به اشتباه فکر می کنند که بایوس یک نرم افزاری است که به صورت پیش فرض بر روی کامپیوتر قرار دارد؛ درصورتی که این تصور کاملا اشتباه است! درواقع بایوس یک قطعه سخت افزاری بر روی مادربرد سیستم است. نقشی که بایوس در کامپیوتر دارد در بالا آوردن یا بوت کردن این دستگاه و همچنین برقراری ارتباط قطعات سیستم با یکدیگر خلاصه می شود.
هر یک از کمپانی های تولید کننده کامپیوتر، آل این وان و لپ تاپ هر از گاهی به جهت افزودن ویژگیهای جدید به بایوس سیستم های کامپیوتری خود، حذف یکسری باگها، افزایش سرعت بوت شدن سیستم و بهبود رابط کاربری آن، نسخه جدیدی را برای بروزرسانی بایوس منتشر می کنند. یکی از این کمپانی ها، کمپانی ایسوس است که چند وقت یک بار نسخه جدیدی را برای به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس منتشر می کند.
اگر شما هم از آل این وان ایسوس استفاده می کنید، می توانید با آپدیت بایوس آل این وان ایسوس با یک تیر چند نشان بزنید؛ به گونهای که از باگ های نرم افزاری خلاص می شوید، سرعت سیستم شما زیاد می شود و یک رابط کاربری جدید با امکانات ویژه را تجربه می کنید. پس ادامه این مطلب را از دست ندهید تا با نحوه به روزرسانی بایوس آل این وان آشنا شوید.
با نقش بایوس در آل این وان آشنا شوید
بهتر است قبل از اینکه به سراغ آموزش به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس برویم کمی با بایوس و وظیفه آن در کامپیوتر آشنا شویم. همانطور که اشاره کردیم بایوس یک قطعه سخت افزاری است که بر روی مادربرد سیستم جا خوش کرده است؛ البته بایوس تنها یک آی سی الکترونیکی بسیار کوچک است که درون آن یک برنامه قرار دارد؛ اما همین آی سی الکترونیکی کوچک، به کمک برنامه ای که درون آن قرار دارد، چندین و چند کار بسیار مهم در کامپیوتر را انجام میدهد؛ به گونهای که کار بایوس سیستم از شروع پروسه بوت شدن کامپیوتر آغاز می شود و تا کنترل قطعات سختافزاری این دستگاه و رابط های ورودی / خروجی آن ادامه دارد.
خدمات تخصصی نمایندگی: تعمیر مادربرد آل این وان ایسوس
چرا باید بایوس آل این وان را آپدیت کنیم؟
- گاهی اوقات که کاربران آل این وان به سراغ نصب یک ویندوز جدید بر روی این سیستم می روند با اختلالات نرم افزاری مواجه می شوند که بهتر است برای خلاص شدن از شر آن ها بلافاصله بایوس سیستم خود را آپدیت کنند. اگر شما هم با چنین مشکلی در آل این وان ایسوس مواجه شده اید به شما توصیه می کنیم، به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس را به عنوان اولین راهکار عملی فراموش نکنید.
- رایج ترین مشکلاتی که باعث می شود کاربران آل این وان ایسوس به نمایندگی تعمیرات آل این وان ایسوس مراجعه کنند، ریستارت شدن مداوم، عدم شناسایی رم و نمایش صفحه آبی مرگ ویندوز در آل این وان است؛ که اکثر اوقات بعد از ارتقا یکی از قطعات آل این وان، چنین مشکلاتی گریبان گیر کاربران این سیستم می شود؛ در این صورت نیز بهترین کار آپدیت بایوس آل این وان ایسوس است.
- آل این وان ها دارای قابلیتی به نام Turbo Boost هستند که به پردازنده توانایی انجام پردازش های سنگین را می دهد؛ به گونه ای که پردازنده می تواند با استفاده از این قابلیت با فرکانسی، بیشتر از فرکانس پایه خود به فعالیتش ادامه دهد؛ به همین دلیل است که اکثر مدل های آل این وان ایسوس به ویژه مدل های پیشرفته تر این دستگاه به راحتی می توانند از پس پردازش های سنگینی که کاربر بر روی این سیستم اعمال می کند، بربیایند. گاهی اوقات سیستم در حالت Turbo Boost هنگ می کند که در این صورت بهترین کار به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس است.
پیشنهاد سایت: راهنمای نصب ویندوز روی آل این وان
نحوه به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس
برای به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس مراحل زیر را دنبال کنید:
- جهت اطمینان از دریافت آخرین بروزرسانی رسمی بایوس آل این وان ایسوس، به سایت رسمی ایسوس مراجعه کرده و فایل آپدیت بایوس آل این وان خود را از آن سایت دریافت کنید.
- برای دریافت آخرین فایل آپدیت بایوس آل این وان ایسوس از سایت رسمی ایسوس باید مدل سیستم خود را در سایت رسمی ایسوس جستجو کنید.
- سپس میتوانید تمامی درایورها، نرمافزارها و بروزرسانی هایی که متناسب با مدل سیستم شما در وب سایت رسمی ایسوس قابل دسترس است را مشاهده کنید.
- حالا آخرین فایل به روزرسانی بایوس آل این وان ایسوس را دانلود کنید.
- حالا این فایل را مانند سایر برنامه هایی که بر روی سیستم خود نصب می کنید، نصب کنید.
- آل این وان بعد از اتمام نصب فایل به روزرسانی بایوس یک بار به صورت خودکار ریستارت می شود و سپس می توانید از سیستم خود استفاده کنید.