مواد شیمیایی با قرار گرفتن در معرض عواملی محیطی متعددی چون گرما و رطوبت خاصیت خود را از دست می دهند. در چنین شرایطی ممکن است شاهد تغییر حالت ماده مورد نظر باشید. خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس و یا برندهای دیگر نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در اثر استفاده چندین ساله از سیستم لپ تاپ دچار خرابی می شود. بخشی از حرارت ایجاد شده در سیستم لپ تاپ ایسوس در حین اجرای پردازش های گوناگون توسط خمیر سیلیکون دفع می گردد. در صورت از بین رفتن خاصیت و کارایی این قسمت انجام فرآیند تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس جهت حفظ سلامت قطعات مختلف سیستم ضرورت دارد. در این مقاله قصد داریم به بررسی تمامی نکات مهم تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس بپردازیم.
چه زمانی نیاز به تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس داریم؟
همان طور که اشاره شد نیاز به تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس به هنگام از خاصیت افتادن آن حائز اهمیت است. اما سوال اینجاست که چگونه می توان به کم اثر شدن این خمیر پی برد؟ عموما در صورت پیدایش اختلالاتی در خمیر سیلیکون لپ تاپ به هنگام اجرای بازی یا پردازش های نسبتا سنگین، لپ تاپ خاموش شده یا اینکه به طور کامل غیر طبیعی شاهد داغ شدن لپ تاپ هستید. در چنین مواقعی به احتمال زیاد مواد تشکیل دهنده خمیر سیلیکون لپ تاپ به شدت از هم گسسته شده اند و قادر به دفع گرمای سیستم نمی باشند.
مواد لازم برای تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس
پیشنهاد می نماییم برای تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس از متخصصان و تعمیرکاران این حوزه کمک بگیرید. چنانچه که قادر به مراجعه به مراکز تعمیراتی نمی باشید، می توانید با استفاده از اطلاعات این مقاله خمیر سیلیکون لپ تاپ را تعویض کنید. دقت کنید که در صورت عدم آشنایی با ساختار داخلی لپ تاپ اکیدا از دستکاری و باز کردن آن بپرهیزید. به طور کلی برای تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس باید خمیر جدیدی متناسب با نوع و مدل لپ تاپ تهیه کنید، کیفیت جنسی که خریداری می نمایید نیز بسیار با اهمیت است. در این میان به پیچ گوشتی مناسب، دستمالی نرم و بدون پرز، الکل صنعتی، یک پمپ هوای فشرده و یک کارت محکم برای جداسازی خمیر قبلی و جایگزینی خمیر جدید هم نیاز خواهید داشت.
گشودن لپ تاپ برای تعویض خمیر سیلیکون آن
مهم ترین عاملی که تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس را برای کاربران عادی دشوار می نماید، دور از دسترس بودن این بخش از لپ تاپ است. بنابراین باید بدانید که چگونه یک لپ تاپ را باز کنید. در این راستا مستلزم جداسازی هارد و درایو نوری لپ تاپ و سپس خارج کردن قاب می باشید تا به مادربرد سیستم برسید. در این قسمت دو حالت وجود دارد که بستگی به نوع لپ تاپ خواهد داشت.
در یک سری لپ تاپ ها حتما باید فن را باز کنید تا به CPU یا GPU دسترسی بیابید؛ در برخی دیگر از لپ تاپ ها نیز نیازی به باز نمودن فن نیست. اما آنچه که مسلم است، باز کردن هیت سینک یا فلز مس نارنجی رنگی می باشد که روی CPU یا GPU لپ تاپ بسته می شود. حال باید نسبت به گشودن پیچ های روی هیت سینک اقدام کنید. در این مرحله شاهد مقداری خمیر سیلیکونی خشک شده روی CPU خواهید بود.
نحوه تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس
پس از انجام مراحل ذکر شده در بخش قبلی باید خمیر معیوب را جهت شکل گیری فرآیند تعویض خمیر سیلیکون لپ تاپ ایسوس از روی CPU سیستم پاک کنید. اشتباهی که اکثر کاربران انجام می دهند، استفاده از ابزارآلات تیزی چون پیچ گوشتی برای جداسازی خمیر موجود است. این کار کاملا برای لپ تاپ مضر است، چراکه موجب خراش CPU می گردد. پیشنهاد می کنیم حدالامکان با استفاده از جسمی چون کارت تلفن به آرامی خمیر را جدا کنید و اضافه های باقی مانده ازآن را با پارچه بدون پرز آغشته به الکل پاک کنید.
در این مرحله نوبت به زدن خمیر سیلیکونی جدید می رسد. مقدار نسبتا کمی از خمیر را روی سطح CPU یا GPU بزنید. سپس به آرامی آن را پخش کنید تا کل سطح CPU را بپوشاند. دقت کنید که ممکن است برخی از لپ تاپ ها به جای خمیر از پد گرماگیر خاصی استفاده کنند. در این بصورت به جای خمیر پد جدیدی را به آرامی جایگزین کنید. در انتها لپ تاپ را ببندید و دمای آن را تست کنید. با استفاده از نرم افزار Speccy می توانید کاملا دقیق دمای لپ تاپ خود را چک کنید. در صورت بروز هر گونه مشکل و اختلال در راستای انجام هر یک از مراحل ذکر شده با کارشناسان ما در نمایندگی رسمی ایسوس تماس حاصل فرمایید.
تعمیرات لپ تاپ ایسوس در تهران و شهرستان ها
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ایسوس مجموعه ای فوق تخصصی است که کلیه اختلالات احتمالی در لپ تاپ های برند ایسوس را در بالاترین سطح کیفی ممکن مرتفع می سازد. این نمایندگی دارای شعب مختلفی در تهران و شهرستان ها بوده و ضمن به کارگیری دانش کارشناسان مجرب خود آماده خدمت رسانیست. لازم به ذکر است که خدمات تخصصی نمایندگی تعمیرات لپ تاپ ایسوس دارای هیچ گونه محدودیتی نبوده و تمامی ایرادات سخت افزاری و تداخلات نرم افزاری لپ تاپ های برند ایسوس را شامل می شود.