اشتراک گذاری

دلیل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس چیست؟

گاهی بعد از نصب یک ویندوز جدید روی کامپیوتر یا لپ تاپ با مشکلاتی همچون نصب نشدن درایور قطعات سخت افزاری مواجه می‌شویم. اگر شما هم به تازگی ویندوز کامپیوتر خود را عوض کرده‌اید و با مشکل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس روی آن مواجه هستید، حتماً‌ این مطلب را دنبال کنید.

دلیل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس چیست؟

نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس

نصب نشدن کارت گرافیک asus می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. ممکن است مشکل از قرارگیری نامناسب کارت گرافیک در داخل اسلات، یک تنظیم اشتباه در بایوس یا دانلود درایور اشتباه غیرمرتبط با کارت گرافیک مورد نظر شما باشد. یکی دیگر از دلایل می‌تواند از منبع تغذیه‌ی کامپیوتر شما باشد.

نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس با درایور اشتباه

ممکن است دلیل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس به خاطر دانلود یک درایور اشتباهی باشد. توصیه می‌کنیم درایور کارت گرافیک Asus را حتماً‌ از سایت رسمی خود این شرکت دانلود کنید. ممکن است شما درایور خود را از منبعی نامعتبر دریافت کرده‌اید که آن دچار اشکالاتی است و نمی‌تواند پروسه‌ی نصب را به درستی انجام دهد.

اسلات کارت گرافیک را بررسی کنید

در درجه‌ی اول شما باید اسلات کارت گرافیک کامپیوتر خود را باز کنید. برای این کار، قاب کناری کیس را باز کنید. مطمئن شوید کارت گرافیک به درستی روی این اسلات که روی مادربرد نصب است، قرار گرفته باشد. یک بار کارت گرافیک را از اسلات جدا کنید و مجدداً آن را در جای خود قرار دهید. سپس کامپیوتر را روشن کنید و مجدداً اقدام به نصب درایور کنید. بررسی کنید مشکل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس برطرف شده است.

تغییر در تنظیمات بایوس

چندین تغییر در تنظیمات بایوس می‌تواند مشکل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس را برطرف کند. برای انجام این تغییرات ابتدا سیستم خود را روشن کنید. سپس مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. کامپیوتر را ریستارت کنید.
  2. در همین حین، هنگامی که صفحه روشن می‌شود و لوگوی سازنده روی صفحه ظاهر می‌شود، یکی از دکمه‌های Esc، F8، F12 یا F10 (بسته به مدل مادربرد) را بفشارید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات بایوس شوید.
  3. شما در صفحه‌ی تنظیمات باوس گزینه‌های مختلفی را مشاهده خواهید کرد. با فلش‌های روی کیبورد می‌توانید در این صفحه ناوبری کنید. به دنبال نام‌های IGPU یا IGPU Multi Monitors بگردید. اگر از یک مانیتور استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که این گزینه خاموش است.
  4. به دنبال تنظیمات مربوط به PCI و PCI-E بگردید. شما باید گزینه‌هایی نظیر PCI، Onboard، PCI-e و PCI-e / onboard backup را مشاهده کنید که بسته به مدل مادربرد متفاوت خواهند بود. گزینه‌های مربوط به این اسلات نام برده را به حالت فعال دربیاورید و مشکل را بررسی کنید.

بازگرداندن بایوس به تنظیمات کارخانه

گاهی اوقات بازگرداندن بایوس به تنظیمات کارخانه می‌تواند مشکل نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس روی کامپیوتر شما را حل کند. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. کامپیوتر را ریستارت کنید.
  2. در همین حین، هنگامی که صفحه روشن می‌شود و لوگوی سازنده روی صفحه ظاهر می‌شود، یکی از دکمه‌های Esc، F8، F12 یا F10 (بسته به مدل مادربرد) را بفشارید تا وارد صفحه‌ی تنظیمات بایوس شوید.
  3. به دنبال گزینه‌ای به نام Restore to defaults بگردید و آن را انتخاب کنید. زمانی که تنظیمات به حالت کارخانه بازگشت، کامپیوتر را ریستارت کنید و بررسی کنید شاید مشکل حل شده باشد.

آپدیت‌های ویندوز را پاک کنید

گاهی اوقات مشکل می‌تواند مربوط به آپدیت‌های ویندوز باشد. موارد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد یک باگ در آپدیت های ویندوز می‌تواند باعث نصب نشدن کارت گرافیک ایسوس باشد. بنابراین اگر شما هم بعد از آپدیت کردن ویندوز با این مشکل مواجه شدید، احتمال این اشکال وجود دارد.

 پاک کردن آپدیت‌ها در ویندوز 10

  1. کلیدهای ترکیبی Windows + I را بفشارید.
  2. گزینه‌ی Updates & Security را انتخاب کنید.
  3. از منوی سمت چپ روی گزینه‌ی Recovery کلیک کنید.
  4. سپس دکمه‌ی Get Started را بزنید و گزینه‌ی Go Back to an earlier build را انتخاب کنید.
  5. مراحل نوشته شده روی صفحه را برای پاک کردن آپدیت در ویندوز 10 دنبال کنید.

شما می توانید با مطالعه درمورد نصب ویندوز 10، به طور کامل از مراحل کار مطلع شوید.

پاک کردن آپدیت‌ها در ویندوز 8، 8.1 و 7

  1. کلیدهای ترکیبی Windows + R را بفشارید.
  2. عبارت cpl را تایپ کنید و دکمه‌ی Enter را بفشارید.
  3. روی گزینه Click View Installed updates کلیک کنید.
  4. آپدیتی که اخیراً نصب کرده‌اید را انتخاب کنید.
  5. روی گزینه Uninstall کلیک کنید و مراحل روی صفحه را دنبال کنید.
3/5(2 امتیاز)