فریز شدن صفحه لپ تاپ و نمایش دادن صفحه آبی در لپ تاپ یکی از مشکلاتی است که ممکن است با آن روبرو شده باشید. فریز شدن صفحه لپ تاپ و نمایش Blue Page از جمله رایج ترین مشکل ها در همه سیستم های عامل ویندوز است. دلایل زیادی می تواند باعث این مشکل شود که در ادامه این مقاله از نمایندگی لپ تاپ ایسوس به آن ها می پردازیم.
برای دریافت انواع خدمات در حوزه تعمیر لپ تاپ با ما تماس بگیرید. شماره تماس 54114-021 و 62948-021
بررسی دلایل فریز شدن صفحه لپ تاپ
اختلال در بخش گرافیکی لپ تاپ
وقتی مشکل در کارت گرافیک لپ تاپ باشد، قدرت لپ تاپ برای پردازش نرم افزار یا بازی های نصب شده کافی نیست و این موضوع باعث هنگ کردن لپ تاپ می شود. البته اختلال در بخش گرافیکی ممکن است حاصل نصب اشتباه درایور کارت گرافیک یا عملکرد نامطلوب فن یا سیستم خنک کننده نیز باشد. همچنین خرابی کارت گرافیک می تواند موجب فریز شدن صفحه لپ تاپ شود.
پر شدن فضای هارد در لپ تاپ
توجه داشته باشید که یک دلیل برای فریز شدن صفحه لپ تاپ، می تواند وجود نداشتن ظرفیت کافی در قسمتی که سیستم عامل و برنامه نصب شده است، باشد.
مشکل در سیستم خنک کنندگی
وظیفه فن یا همان سیستم خنک کننده لپ تاپ، خنک نگه داشتن لپ تاپ است. سیستم خنک کننده لپ تاپ یکی از مهم ترین قطعات است و بهترین کار برای جلوگیری از فریز شدن صفحه لپ تاپ، سرویس به موقع سیستم خنک کننده است. این کار باعث می شود که دمای CPU (پردازنده مرکزی) و نیز GPU (پردازنده گرافیکی) لپ تاپ یا کامپیوتر بالا نرود و از هنگ کردن لپ تاپ جلوگیری شود.
پیشنهاد سایت: سیستم ice cool لپ تاپ ایسوس چگونه کار می کند؟
کم بودن RAM یا حافظه موقت
لپ تاپ برای اجرای هم زمان چند برنامه نیاز دارد که مقدار مناسبی RAM داشته باشد. اگر لپ تاپ با قابلیت چند وظیفه ای یا Multi tasking مقدار کافی RAM را در اختیار نداشته باشد، با محدودیت روبرو می شود و این می تواند موجب فریز شدن صفحه لپ تاپ و نمایش Blue Page یا صفحه آبی شود. در واقع هر چه میزان RAM بیشتر باشد، احتمال هنگ کردن لپ تاپ کمتر خواهد بود.
اجرا کردن هم زمان چند نرم افزار
اجرای هم زمان چند برنامه همچنین ممکن است موجب اختلال در عملکرد CPU یا پردازنده مرکزی شود. به عبارت دیگر، اگر مجموع پردازش در یک زمان از میزان ظرفیت پردازنده مرکزی یا همان CPU بیشتر باشد، احتمال دارد که با مشکل فریز شدن صفحه لپ تاپ روبرو شوید. بنابراین برای اجرای هم زمان برنامه روی لپ تاپ به ظرفیت آن توجه داشته باشید. به هرحال بهتر است که در حد امکان از دو یا چند برنامه سنگین به صورت هم زمان استفاده نکنید، تا با مشکل فریز شدن روبرو نشوید.
وجود ویروس و فریز شدن صفحه لپ تاپ
وجود ویروس ها می تواند موجب اختلال در سیستم عامل لپ تاپ شود و گاهی این اختلال، فریز شدن صفحه لپ تاپ می باشد. اگر این اختلال نتیجه وجود ویروس در لپ تاپ شما باشد، با نصب آنتی ویروس و آپدیت نگه داشتن آن می توانید احتمال این مشکل را به کمترین میزان برسانید.
این مقاله را از دست ندهید: بهترین پردازنده لپ تاپ چیست؟
مشکلات نرم افزاری در لپ تاپ
مشکلات نرم افزاری لپ تاپ می تواند باعث فریز شدن صفحه لپ تاپ شود. این مشکلات نرم افزاری ممکن است به دلیل نصب و اجرای بازی یا نرم افزارهایی باشد که بیش از توان لپ تاپ است. از آنجا که در این صورت، لپ تاپ نمی تواند پردازش درستی داشته باشد فریز شدن صفحه لپ تاپ رخ می دهد.
مشکل رجیستری در ویندوز لپ تاپ
ایجاد هر مشکل در رجیستری می تواند باعث هنگ کردن یا فریز شدن صفحه لپ تاپ شود. باید بگوییم که رجیستری ویندوز، تنظیمات تخصصی نرم افزار و سخت افزار در سیستم عامل است و شامل همه فایل های اجرایی اصلی می باشد. در بیشتر مواقع، با نصب مجدد ویندوز، این مشکل رفع می شود.
این مطلب کاربردی را از دست ندهید: چرا صفحه لپ تاپ سفید می شود؟
آپدیت نبودن ویندوز لپ تاپ
همیشه حواستان باشد که سیستم عامل ویندوز به روز باشد، زیرا در غیر این صورت با Bug های مختلفی از جمله فریز شدن صفحه لپ تاپ ممکن است روبرو شوید.
2 دیدگاه. Leave new
متاسفانه مشکل من در لپتاپ لنوو هست. من حدود ۶ ماهه دارم با این مشکل لپتاپ ام سپری میکنم و خسته شدم حتی نمایندگی هم هیچ کاری نکرده 🥲. لپ تاپ بنده موقع بازی کردن فریز میکنه، کاملا فریز میکنه و من باید ۱۰ ثانیه پاور رو نگه دارم تا درست بشه. ویندوز ۱۱ اورجینال داره و ار تی ایکس ۳۰۵۰ هست و کورآی ۷ نسل ۱۲. سری آیپد گیمینگ هستش. حتی توی شبیه ساز اندروید هم فریز میکنه. همه بازی ها فرقی نداره. واقعا نمیدونم چیکار بکنم من که درست بشه.
روز به خیر دوست عزیز،
با شماره 1662 تماس بگیرید کارشناسان راهنمایی های لاز را به شما ارائه می دهند.